Mi az a MeseVeled?

Mi az a meseveled?

Gazdagon illusztrált mesék, amelyekben mindenki főhős lehet, saját magáról olvashat. A MeseVeled könyvek névre szólóak, a történetben a megajándékozott a főszereplő. A főszereplő nevét, hajszínét, bőrszínét, szemszínét, és egyéb jellemzőit Te határozod meg! A könyv tartalmazhatja a megajándékozott fotóját, ajánlásod.

Nem csak gyerekeknek?

A meséket a felnőttek is szeretik! Kedves meglepetés egy felnőttnek a róla szóló mese, amely kellemes szórakozást és életre szóló örömöt szerez.

Miért jók a MeseVeled könyvek?

A mesét hallgató gyermek ösztönösen fordul egy olyan mese felé, ami róla szól, ahol Ő a főszereplő. A jó mesék titka, hogy a történetbe a gyermek beleképzeli magát, vele történnek a kalandok. A gyermek saját magáról hall legszívesebben mesét. Könyveinkben olvashatja saját nevét, láthatja saját fényképét, a történetnek ő a főhőse. Hőstetteket visz véghez. Igényes meséink fordulatos, izgalmas, kalandos, tanulságos, varázslatos mesék.
Kézzel rajzolt, gyönyörű, színes, nagy képekkel illusztráltuk a történetet minden oldalpáron, melyek lekötik a kisebbek és nagyobbak figyelmét is a mese felolvasása közben.

Kinek ajánljuk a MeseVeled könyveket?

A legkisebbeknek: 0-3 éves korig

Gondoltunk a legkisebbekre is, nekik szánt könyveink kedves történetek, rövidebb szöveggel, jól átlátható, színes képekkel készültek.

Óvodásoknak, kis iskolásoknak

Nekik hosszabb történetekkel készültünk, melyekben igazi mesehősökké válhatnak. Részletgazdag, egész oldalakat betöltő grafikákkal illusztráltuk a könyveket.

Olvasni tanulóknak

Számukra készült könyveinkben minden oldal mellett nagy kép van, az oldalakon kevés, nagy betűs szöveg. A könyvek megrendelésénél választhatsz csupa nagybetűvel nyomtatott könyvet is! A nagyobbaknál az olvasás megszerettetésében lehetnek nagy segítségükre a MeseVeled könyvek, valamint megalapozzák az egészséges önbizalom kialakulását.

Angolul tanulóknak

Könyveink angol nyelven is megrendelhetők! Szövegük hasznos nyelvtudást ad, képeik kifejezőek, segítik a szövegértést.

Örök fiataloknak: 120 éves korig

Gyönyörűen illusztrált könyveinkkel kedves meglepetést szerezhetsz párodnak, barátaidnak, szüleidnek, nagyszüleidnek is! Hosszabb történeteink kellemes kikapcsolódást és egy életre szóló örömöt szereznek a felnőtteknek is. Te is örülnél egy MeseVeled könyvnek, ugye? A siker garantált :)

Hogyan működik a könyvrendelés?

A Könyveink menüpont alatt kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb MeseVeled könyvet. Részletes leírást találsz mindegyikről, bemutatjuk a szereplőket, bele is lapozhatsz a mesékbe.
Ha sikerült választanod,tölts ki egy rövid űrlapot arról akit Te a mese főhősének szánsz (add meg jellemzőit és még egy fotót is tehetünk róla a könyvbe). Ha megadtál tedd a virtuális kosaradba és vagy válassz még egy konyvet mellé vagy kényelmesen, online kiegyenlítheted a könyv árát, majd nincs más dolgod, mint néhány nap múlva átvenni a postástól a MeseVeled könyvedet.

Ha kérdésed van, kattints a Gyakori kérdések menüpontra, vagy a Kapcsolat menüpontra, és írj nekünk bátran! Örömmel válaszolunk.

Kellemes böngészést és szép napot kívánok!

Duló Anikó
meseveled.hu