Gyakori kérdések

Gyakorlatias válaszok

Mi az a saját névre szóló mesekönyv?

Gazdagon illusztrált mesék, amelyekben mindenki főhős lehet, saját magáról olvashat. A MeseVeled könyvek névre szólóak, a történetben a megajándékozott a főszereplő. A főszereplő nevét, bőrszínét, hajszínét és egyéb jellemzőit is Te határozod meg! A könyv tartalmazhatja a megajándékozott fotóját és ajánlásodat is.

Milyen előnyei vannak a MeseVeled könyvnek?

A gyermek saját magáról hall legszívesebben mesét. Könyveinkben olvashatja saját nevét, láthatja saját fényképét, a történetnek ő a főhőse. Hőstetteket visz véghez. Igényes meséink fordulatos, izgalmas, kalandos, tanulságos, varázslatos mesék. A kisebbek ösztönösen fordulnak egy olyan mese felé, ami róla szól, ahol Ő a főszereplő. A jó mesék titka, hogy a történetbe a gyermek beleképzeli magát, vele történnek a kalandok. A nagyobbaknak az olvasás megszerettetésében lehetnek nagy segítségükre a MeseVeled könyvek, valamint megalapozzák az egészséges önbizalom kialakulását.

Kézzel rajzolt, gyönyörű, színes nagy képekkel illusztráltuk a történetet minden oldalpáron, melyek lekötik a kisebbek és nagyobbak figyelmét is a mese közben.

Hogyan tudok könyvet rendelni?

Weboldalunkon nézz körül a könyveink menüpont alatt. Válaszd ki a kívánt mesét, kattints a személyre szabom gombra, majd tedd a kosaradba..

Hogyan tudok egyszerre több könyvet rendelni?

Több mesekönyvet is tudsz egyszerre rendelni. A mesekönyveket személyre szabás után pakold bele a virtuális kosaradba és ha befejezted a vásárlást, a végén egyszerre ki tudod egyenlíteni.

Hogyan tudok fizetni?

Lehetőség van online bankkártyával biztonságosan az OTP SimplePayen keresztül, PayPal segítségével, átutalással, utánvéttel, vagy közvetlenül a postásnak, valamint személyesen, budapesti átadópontunknál (1143 Budapest, Tábornok utca 11/B, Kőrösi Papír-Írószer Bolt. Nyitva tartás H-P: 7-14 óráig). Az átadóponton kizárólag készpénzben tudod kifizetni a rendelt mesekönyveket. Ha átutalást választasz fizetési módnak, a megrendelés után e-mailben küldjük Neked a díjbekérőt, amelyen szerepel majd bankszámlaszámunk.

Hogyan kapom meg a könyvet?

Postán vagy személyesen Budapesten a XIV. kerületi átadópontunknál (1143 Budapest, Tábornok utca 11/B, Kőrösi Papír-Írószer Bolt. Nyitva tartás H-P: 7-14 óráig).

Hány nap alatt tudjátok elkészíteni a könyvet?

A könyvek 6 munkanap alatt készülnek el, de lehetőség van sürgősséggel, 2 munkanapos határidővel MeseVeled könyvet rendelni. Ez utóbbinak 1.000 Ft felára van könyvenként.

Hány napot vesz igénybe a postázás?

Egy napos időgarantált üzleti csomagként adjuk fel, így a könyv elkészültét követő munkanapon megérkezik Hozzád.

Közvetlenül a megajándékozott címére szeretném küldetni a könyvet.
Tartalmazza a csomag a számlát?

A számlát e-mailen automatikusan küldjük az összeg kiegyenlítését követően. Ha a megajándékozottnak rendeled a könyvet a csomag nem fogja tartalmazni összegre vonatkozó információt.

Milyen egyedi adatok szerepelnek majd a könyvben?

Ez könyvenként változó. Az összes könyvünknél megadhatod a főhős nevét, bőrszínét, hajszínét, szemüveges-e, szeplős-e, valamint lehetőség van egyedi ajánlást és egy fotót tetetni a könyvbe. Néhány könyvünk illusztrációjánál ki tudod választani a szemszínt, vagy a főhős kedven háziállatát is.

Tudnak fotót tenni a könyvbe?

Minden könyvünk tartalmazhatja a főhős igazi fotóját is az első oldalon. Így lesz még egyedibb a mesekönyv.

Hogyan tudom eljuttatni a könyvbe szánt fotót?

A könyv személyre szabásánál lehetőség van fotó feltöltésére.

Van testvérekről szóló mese?

Igen, van, egyelőre a MeseVeled a Gondolátumról, de előkészületben van több testvérről szóló mese is.

A főszereplőnek két keresztneve van.
Mindkettőt bele tudjátok szerkeszteni a könyvbe?

Igen.

Tehetek a könyv elejére egyedi ajánlást?

Az összes könyvnél lehetőség van egyedi ajánlószöveget írni, kivéve a Kerek esztendő című vastag lapos babakönyvet.

Milyen minőségű könyvet kapok?

A legtartósabb és hagyományos fűzött könyvkötési technikával készült keménytáblás könyvet készítünk neked, hogy gyermeked unokája is olvasgathassa majd.

Hogyan tudok MeseVeled Kupont beváltani?

Rendelésnél lehet megadni a kuponkódot, aminek összege automatikusan levonódik a rendelési összegből.

Hogyan kaphatok MeseVeled Kupont?

Iratkozz fel a MeseVeled hírlevélre! Akcióink keretében kedvezményre jogosító kuponokat szoktunk küldeni hírlevelünk olvasóinak.

Tudnak másféle könyvet is készíteni?

Teljesen egyedi könyvek készítésével a könyvkészítés.hu, Magyarország legegyedibb könyvkészítő cége foglalkozik.

Van még kérdésem!

Klikkelj a Kapcsolat oldalra, örömmel válaszolunk a kérdéseidre!