Tisztelt megrendelőink!

Email megosztás

Ha tetszik a és úgy gondolja, hogy ismerősét is érdekelné, akkor küldje el email-ben!

Az email elküldéséhez töltse ki az alábbi mezőket!

Ismerőse neve:
Ismerőse email címe:
Az Ön neve:
Az Ön email címe:
Írja be betűvel: 3 - 2 =
 
Mégse

MeseVeled a Gondolátumról

A mese főszereplője fiú.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Névre szóló mesekönyv, amellyel nagy örömöt szerezhetsz az általad választott kisfiúnak, férfinek. Az ő neve fog szerepelni a könyvben, ő lesz a mese főhőse, saját magáról olvashat.

Miről szól a könyv?

A főszereplő (akit Te annak választasz) egy éjjel kék macskát talál az ágyában, ablakában pedig egy sárkány várja. Rossz hírt hoznak: a gonosz Fekete Banya elrabolta főhősünk lánytestvérét (ha igazából nincs lánytestvére, akkor más lány rokonát vagy barátnőjét). Egyedül az általad választott fiú képes megmenteni őt, hiszen az ő gondolatai szükségesek ahhoz, hogy a Fehér Varázsló elkészíthesse a Gondolátumot – az egyetlen varázsszert, melynek segítségével le lehet győzni a gonosz Fekete Banyát. A Banya azonban szövetségesei és szolgái segítségével mindent megtesz, hogy ez ne sikerülhessen. Természetesen végül a jó barátoknak sikerül teljesíteni küldetésüket, és a gonoszok is elnyerik méltó büntetésüket.

Ajánljuk: 3–10 éves fiúknak, valamint örökifjú nagyfiúknak

A könyv jellemzői:

Méret: 17 x 25 cm
Kötés: kemény borítás, tartós (nem szétesős!) kötés, 40 színes oldal
Illusztrációk: 23 db rendkívül részletgazdag, színes, eredetileg kézzel készített grafika
A könyv szerzője: Duló Ildikó
A könyvet illusztrálta: Bedőcs Zsolt

Legrövidebb vállalási határidő: 3 munkanap

Ára: 5 900 Ft

Hamarosan!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhess a friss videóbemutatónkról és legújabb könyveinkről

A főszereplő (akit Te annak választasz): bátor és kalandvágyó fiú, nem retten meg sem a feladattól, sem a rá leselkedő veszélyektől. Választhatsz szőke, barna, szőkésbarna, fekete és vörös hajat neki.

Mellékszereplő (akit Te annak választasz): a főszereplő lánytestvére, lányrokona, vagy barátnője, akit megment a főszereplő a gonosz Fekete Banyától. Választhatsz szőke, barna, szőkésbarna, fekete és vörös hajat neki.

Balambér: a kék macska hűséges barát és ügyes segítő.

Jonatán: bölcs és szelíd sárkány, aki nagyon szereti a barátait, és mindent megtesz értük.

Fehér Varázsló: a Fekete Banya ősi ellensége. Már sokszor összecsaptak, de egyiknek sem sikerült véglegesen legyőzni a másikat. A Fehér Varázsló bölcsen és kedvesen segíti a jó barátokat a Fekete Banya legyőzésében.

Fekete Banya: A Fekete Banya velejéig romlott, gonosz és kegyetlen. Szörnyű segítőivel együtt bármire képes, hogy elérje, amit akar. Szinte lehetetlen megtörni a gonoszságát. De azért nem teljesen lehetetlen...

Írd meg nekünk véleményedet a meséről!

Neved
Email címed (nem fog megjelenni az oldalon!)
Véleményed

Artzt Emese, Monor

Szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy egyáltalán lehet ilyet rendelni.
Nagyon egyedi és egy örök ajándék. Szeretném kifejezni a köszönetemet.
Így tovább! Én nagyon örülök hogy van ez a cég :)

Pénzes Gabriella, Székesfehérvár

A KÖNYV megérkezett, csodálatosan szép, nagy örömet szereztek nekünk vele! Áldott, békés Karácsonyt, további munkájukhoz sok örömet kívánunk!

Pokróczné Borsodi Éva, Balmazújváros

Köszönjük szépen ezt a csodaszép könyvet! A kisfiam amikor megkapta születésnapjára,teljesen el volt varázsolva attól, hogy ez a mesekönyv róla íródott! Azóta ebből szól az esti mese, de most már Ő olvas fel nekünk! Ismerőseimnek ajánlottam, és szerintem élni is fognak a lehetőséggel! Köszönet még egyszer érte!

Galovszky család

Amióta elolvastuk a könyvet készülök írni: nagyon tetszett a tartalom, a rajzok, az egész kivitelezés!Millió köszönet még egyszer, jó szívvel fogom ajánlani minden ismerősömnek.
További sok sikert!

Vercz-Vinkó Kata, Lovászi

Nagyon szépen köszönjük ezt a csodálatos könyvet, melyről úgy gondolom, hogy a gyerekeknek egy életre szóló, maradandó élmény lesz. Továbbá hálásan köszönöm, hogy gond nélkül az ígért időre és formában megérkezett nekünk ez a csodálatos ajándék.
Továbbiakban is sikerekben gazdag éveket és munkásságot kívánunk. Reméljük, mindenki életre szóló élményekkel gazdagodik a meseveled könyvek által!

Tőkés Ingrid, Miskolc

A mai napon megkaptam az Önöktől megrendelt könyvet, melyet nagyon köszönök! A könyv igazán igényes kivitelezésű, mivel jómagam is egy könyvkiadással foglalkozó cégnél dolgozom, így mondhatom, hogy még szakmai szemmel nézve is nagyon elégedett vagyok! Valóban egyedi készítésű, és gyönyörű grafikákat tartalmazó, szép kivitelezésű könyvet kaptam, melybe beleolvasva azt gondolom, hogy kisfiam egyik kedvenc meséje lesz.
Az ügyintézéssel is maximálisan elégedett voltam, nagyon gyors és profi a kapcsolattartásuk és könyv még a vállalt határidőnél is hamarabb készült el.
Ismerőseim körében kizárólag jó hírüket tudom terjeszteni!

Könyvkészítés.hu
Ne maradj le! Értesülj elsőként
legújabb
könyveinkről és
akcióinkról