Tisztelt megrendelőink!

Email megosztás

Ha tetszik a és úgy gondolja, hogy ismerősét is érdekelné, akkor küldje el email-ben!

Az email elküldéséhez töltse ki az alábbi mezőket!

Ismerőse neve:
Ismerőse email címe:
Az Ön neve:
Az Ön email címe:
Írja be betűvel: 9 - 8 =
 
Mégse
 • Mi az a MeseVeled?

  Gazdagon illusztrált mesék, amelyekben mindenki főhős lehet, saját magáról olvashat. A MeseVeled könyvek névre szólóak, a történetben a megajándékozott a főszereplő. A főszereplő hajszínét, nevét Te határozod meg! A könyv tartalmazhatja a megajándékozott fotóját, ajánlásod.
 • Nem csak gyerekeknek?

  A meséket a felnőttek is szeretik! Kedves meglepetés egy felnőttnek a róla szóló mese, amely kellemes szórakozást és életre szóló örömöt szerez.
 • Miért jók a MeseVeled könyvek?

  A gyermek saját magáról hall legszívesebben mesét. Könyveinkben olvashatja saját nevét, láthatja saját fényképét, a történetnek ő a főhőse. Hőstetteket visz véghez.
  Igényes meséink fordulatos, izgalmas, kalandos, tanulságos, varázslatos mesék.
  Kézzel rajzolt, gyönyörű, színes, nagy képekkel illusztráltuk a történetet minden oldalpáron, melyek lekötik a kisebbek és nagyobbak figyelmét is a mese felolvasása közben.
 • Kiknek ajánljuk a MeseVeled könyveket?

  A legkisebbeknek: 0-3 éves korig
  Gondoltunk a legkisebbekre is, nekik szánt könyveink kedves történetek, rövidebb szöveggel, jól átlátható, színes képekkel készültek.

  Óvodásoknak, kis iskolásoknak
  Nekik hosszabb történetekkel készültünk, melyekben igazi mesehősökké válhatnak. Részletgazdag, egész oldalakat betöltő grafikákkal illusztráltuk a könyveket.

  Olvasni tanulóknak
  Számukra készült könyveinkben minden oldal mellett nagy kép van, az oldalakon kevés, nagy betűs szöveg. A könyvek megrendelésénél választhatsz csupa nagybetűvel nyomtatott könyvet is!

  Angolul tanulóknak
  Rövidebb történeteink angol nyelven is megrendelhetők! Szövegük hasznos nyelvtudást ad, képeik kifejezőek, segítik a szövegértést.

  Örök fiataloknak: 120 éves korig
  Gyönyörűen illusztrált könyveinkkel kedves meglepetést szerezhetsz párodnak, barátaidnak, szüleidnek, nagyszüleidnek is! Hosszabb történeteink kellemes kikapcsolódást és egy életre szóló örömöt szereznek a felnőtteknek is. Te is örülnél egy MeseVeled könyvnek, ugye? A siker garantált :)

 • Hogyan működik a könyvrendelés?

  A Könyveink menüpont alatt kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb MeseVeled könyvet. Részletes leírást találsz mindegyikről, bemutatjuk a szereplőket, bele is lapozhatsz a mesékbe.
  Ha sikerült választanod,tölts ki egy rövid űrlapot arról akit Te a mese főhősének szánsz (neve, hajszíne, sőt, még egy fotót is tehetünk róla a könyvbe). Ugyanitt kérjük a praktikus információkat is (neved, szállítási címed, stb.). Ezek után kényelmesen, online kiegyenlítheted a könyv árát, majd nincs más dolgod, mint néhány nap múlva átvenni a postástól a MeseVeled könyvedet.
 • Ha kérdésed van, kattints a Gyakori kérdések menüpontra, vagy a Kapcsolat menüpontra, és írj nekünk bátran! Örömmel válaszolunk.

  Kellemes böngészést és szép napot kívánok!

  Duló Anikó
  MeseVeled

Könyvkészítés.hu
Ne maradj le! Értesülj elsőként
legújabb
könyveinkről és
akcióinkról